RIMO

Workshop: God modtagelse af nye medlemmer

Nyhed

Fællesskabsby Ringsted tilbyder foreninger og fællesskaber i Ringsted en gratis workshop, hvor vi sammen sætter fokus på, hvordan I kan blive bedre til at tage imod nye medlemmer i netop jeres foreninger eller fællesskab.

For mange mennesker kan det være svært at komme i en ny social sammenhæng første gang. Mange oplever en spænding eller ligefrem nervøsitet ved at skulle begynde på noget nyt. Som forening er det vigtigt at have styr på, hvordan I tager imod nye potentielle medlemmer.

På workshoppen bliver I klogere på, hvordan I kan arbejde med ”onboarding” af nye medlemmer, så de føler sig guidet ind i jeres fællesskab, og får følelsen af at høre til hos netop jer. Det er ofte små og simple handlinger, der afgør, om et nyt medlem føler sig godt taget imod. God modtagelse og et godt værtskab har også betydning for om nye medlemmer får lyst til at engagere sig og løse frivillige opgaver. På workshoppen får I konkrete idéer til, hvordan I kan understøtte god modtagelse og godt værtsskab i netop jeres forening eller fællesskab.

Hvis I er en gruppe trænere, frivillige og/eller medlemmer i jeres forening, der er interesserede i workshoppen, så kontakt Fællesskabsby Ringsted – vi kommer gerne ud til jer og kan målrette workshoppen, så den tager udgangspunkt i netop jeres ønsker eller udfordringer.

Tilmeld dig ved at kontakte os på:
Mail: kontakt@faellesskabsby.dk  
Telefon: 30 62 43 86